Tinga State

Midden in het leven

De ligging van Tinga State is werkelijk uniek: geheel vrij en omgeven door bomen en tegelijkertijd gewoon midden in de woonwijk Tinga. Er is een ruime tuin en vanuit de boerderij wandelt u door het park naar de supermarkt, naar de aangrenzende wijk Duinterpen naar het wandelpad richting IJlst. Het centrum van Sneek ligt op 4 km en heeft alles wat een sfeervolle Friese stad kan bieden. Kortom, Tinga State ligt niet verscholen op een afgelegen terrein, maar midden in het leven!

Sfeervol wonen

Tinga State is een karakteristieke Friese boerderij die van buiten haar authentieke uitstraling heeft behouden. De binnenzijde is volledig opnieuw opgebouwd, om te voldoen aan de hoogste eisen van zorg en kwaliteit van leven. Zo ontstaat een kleinschalige en huiselijke woonomgeving mét de faciliteiten en voorzieningen van een professionele zorginstelling.

 

Ruime mogelijkheden

Zoals u op de plattegronden kunt zien, is Tinga State van alle gemakken voorzien. De ruimtes zijn royaal, licht en levensloopbestendig ingericht. Hier voelen bewoners zich al snel thuis. Mede omdat zij hun studio naar eigen wens mogen inrichten. Zo kunnen meubels en spulletjes waaraan zij gehecht zijn gewoon mee verhuizen en voelt de nieuwe leefomgeving al snel vertrouwd.

 

Er zijn 19 studio’s met ieder een zit-/slaapkamer en een eigen badkamer. Voor echtparen hebben we een geschakelde studio, zodat zij alle ruimte krijgen om verder samen te leven. Daarnaast heeft Tinga State een logeerkamer voor respijtzorg. Zo bieden we mantelzorgers een adempauze. De bewoners treffen elkaar in de twee gezamenlijke woonkamers, de dagbestedingsruimte of in de royaal aangelegde tuin.

Plattegronden

Begane grond

1e verdieping

2e verdieping

Zuidwestgevel

Ligging

Tinga State
Molenkrite 115
8608 XK Sneek

Telefoon: 0515 755238
E-mail: info@tingastate.nl