Puccini State

Een uniek plekje in Wolvega

Puccini State is een karakteristieke Friese boerderij, die aan de rand ligt van het Zuid-Friese dorpje Wolvega. Wolvega is de hoofdplaats van de gemeente Weststellingwerf en heeft daarmee een centrumfunctie voor de regio. Diverse voorzieningen zijn binnen handbereik. Zo is de bereikbaarheid erg goed, door de ligging aan de A32 en door een eigen treinstation. Daarnaast kent Wolvega het modernste drafsportcentrum van Nederland en ligt het Thialf op een steenworp afstand. Maar wat misschien belangrijker is, is het uitzicht van Puccini State op het natuurgebied de Lindevallei. De rivier de Linde vormt van oudsher de natuurlijke grens tussen Friesland en Overijssel en nodigt uit voor een heerlijke wandeling. Kortom wonen in Puccini State betekent leven midden in de maatschappij.

Uw wensen zijn richtinggevend

In Puccini State kunt u nog zoveel mogelijk dingen zelf doen, maar u kunt ook 24 uur per dag terugvallen op hulp, verzorging en verpleging.

Alles wordt op maat afgestemd op de wensen en beperkingen van onze bewoners. Van de inrichting van de studio tot de maaltijden, van de zorgverlening tot de invulling van de dagbesteding. Altijd vertrekkend vanuit de mogelijkheden en rekening houdend met de beperkingen van de bewoners. Altijd van de hoogste kwaliteit.

 

Heerlijk wonen

Net als bij de andere Friese Staten heeft iedere bewoner van Puccini State zijn of haar eigen studio met een zit-/slaapkamer, die naar eigen inzicht kan worden ingericht. Daarnaast heeft iedereen en een eigen badkamer.

De woonzorgboerderij biedt ruimte aan 20 bewoners, die elkaar treffen in twee gezamenlijke woonkamers. In de keuken worden dagverse maaltijden bereid, en degene die dat leuk vindt is van harte welkom om mee te koken.

Plattegronden

Begane grond

1e verdieping

2e verdieping

Zuidwestgevel

Ligging

Puccini State Woonzorgboerderij
Puccinistraat 5
8471 PC Wolvega

Telefoon: 0561 851511
E-mail: info@puccinistate.nl